Pedicure Els Moonen, de ultieme voetverzorging in Brasschaat

 

Voetklachten: blijf er niet mee zitten

 

Uw voeten zijn onmisbaar. Ze dragen u de hele dag en presteren in de moeilijkste omstandigheden. Lange werkdagen of stevige uitstappen met de kinderen, in knellende schoenen en warme kousen … Ze krijgen het soms hard te verduren.

 

 

Geen wonder dat ze na verloop van tijd vermoeid of pijnlijk aanvoelen. Of erger nog: dat u last krijgt van likdoorns of hardnekkige eeltvorming.

 

 

Uw voeten, in goede handen

 

Geef uw voeten de zorg die ze verdienen. Een deugddoende pedicure helpt u niet alleen om voetklachten te genezen. U voorkomt ze ook met behulp van een voedende voetverzorging. Bij Pedicure Els Moonen in Brasschaat zijn uw voeten in goede handen.

 

Ik specialiseer me al jarenlang in een professionele voetverzorging voor hem én haar. Een algemene voetverzorging is geen overbodige luxe. Het is een voorwaarde om uw voeten gezond, klachtenvrij en fris te houden.

 

Wilt u uw afspraak maken bij pedicure Els Moonen in Brasschaat? Bel of mail me vandaag nog!

 

Geef uw voeten de aandacht en de verzorging die ze verdienen. Contacteer Els Moonen, uw voetverzorgster en pedicure in Brasschaat. Maak een afspraak door te bellen naar 0475 79 09 40 of 03 653 08 15. Mijn praktijk is gelegen aan de Magdalenalei 117 in Brasschaat. Leven op een frisse, zachte en gezonde voet? Daar gaan we voor!

 

 
Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Moonen Els

Pedicure Els Moonen